tisdag 26 juli 2016

Det har varit en lång sommarpaus

Men nu tog jag för mig att skriva igen. Och jag vill börja med ett tips. Jag intjackade Sensai's 38ºC
Volumising Mascara på Düsseldorfs flygplats på väg ner till Spanska sydkusten i början av juli och jag tycker den uppvisar en ny dimension av målade fransrader. Inte en hint av svart damm under ögonen som så ofta med alla andra. Och den la sig som ett perfekt svart extralager på fransarna och sitter som berget. Bra volym också.

Annars så var Costa del sol skit för min rosacea. Så tråkig när allt kändes så fruktansvärt borta att behöva uppleva konstant rödhet och kvisslor igen. Det är ju dumt att det ska ha en sån jäkla makt över en, men jag kämpar på. BareMinerals mineralpuder täcker ju så bra att det liksom inte märks så mycket när en sminkar sig.

Sommaren. Det är ju skönt. Men jag är en av få som får en jäkla sommarblues, varje år! Trots att jag sticker iväg på grejer, badar och kör på så känner jag en sån ensamhetskänsla och stress inför allt jag borde göra men inte gör. Kanske att det hela blev lite värre i år med den här xtrema tröttheten som kommer med graviditet och att inte palla göra något efter kl 21 på kvällen (och behöva sova middag varje dag). Hoppas på att kunna hitta ett sätt att förhålla mig till det som gör att jag slipper det här framöver för det är oerhört jobbigt. Minns tillbaka hur jag tidigare somrar liksom har längtat efter hösten då det är okej att bara gosa runt hemma och inte åka ut till skärgården/grilla med dina 34 vänner hela tiden (härliga grejer ja, men jag känner liksom panik för att jag inte har gjort dom och går hårt mot mig själv pga det).


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar