lördag 2 juli 2016

Jag har blivit med mist

Jag har liksom gått runt och tänkt på ansiktssprayer i ca 2-3 månader och sen föll slutligen valet på ovan. Jag går så mycket igång på idén om att _svepa över sig ett moln av fukt_ och eftersom jag imorgon flyger till Malaga inkl mellanlandning i Tyskland (i luften ca 5 timmar) så tänker jag att inför denna resa ska jag banne mig ha en mist att få hålla mig underhållen med. Jag har hittills inte hunnit använda den mer än några gånger så känner att en recension är lite väl tidigt men jag kan absolut ge lite första tankar:

- Det första som slog mig var att den luktade som ngn body-splash med bärdoft jag skulle ha kunnat ägt på 90-talet men kanske kan det här vändas till någonting positivt/neutralt
- Min hud har hittills inte reagerat dåligt av den på något sätt - tvärtom är hudski fortsatt på väg åt rätt håll och ser mkt återfuktad ut
- Jag tycker det här med mist ÄR rätt härligt, MEN behöver lite tid att vänja mig tror jag - något känns lite halvjobbigt med det plötsligt våta och du måste definitivt pluta inåt med läpparna för att slippa på mist på dom. Det smakar inte inte behagligt.

Men allt som allt känns det som ett kul inslag i sommaren och jag är nöjd.

PS. Titeln har ju lite skämtsamt tonen av att en kan bli med mist som en blir med barn, och detta för att på ett enkelt men kanske lite halvkul sätt presentera faktumet att jag är i vecka 9 och tror att min hud älskar att vara gravid för den ser väldigt glad ut.

Nästa update kommer iaf ifrån södra Spanien och 30+, mmmmmm!!! Är lite inne på att köpa YSL-läppstiftet som jag tappade bort förra sommaren och Sensais 38°C Volumising-mascara på flygplatsen då min Clinique High Impact nästan är slut och alltid lägger sig under ögonen nuförtiden. Fattar inte - tyckte den var bäst förut och nu är det panda-mode varje dag? Tänker att det kanske är för att min hud äntligen är tillräckligt återfuktad och liksom ångar upp i ansiktet så att det rinner (eller inte).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar