torsdag 29 september 2016

Recension: Ultra repair instant oatmeal mask


Hämtade ut ett litet paket i dag och måste erkänna att jag länge varit sugen på att testa denna mask som alltså ska vara djupt återfuktande, lugnande och närande och därmed lugna stressad hud (Mmm, ge mig).


Masken innehåller både kollodialt havre och hela havrebitar så som ni ser är den lite chunky men när jag lägger den på ansiktet är det inget jag störs av. Den luktar lite mysigt vaniljplastigt som en pastellig My little pony. Har såklart läst en miljard små-reviews innan jag plocka hem och dom som verkar gilla den mest lägger den en sådär 2-3ggr i veckan och märker den ger väldigt fina resultat mot olika rosaceaproblem och ja, är väldigt hydrating.

Sitter med den på just nu när jag skriver detta och även om det står 10 min så har min legat kanske 35 hähä, nej men jag kände att jag ville se vad den går för så går och sköljer av.

*

Okej, så min första tanke är att jag vill smörja in hela kroppen i detta ljuvliga. Jag lät mina händer få svepas in i resterna efter att jag smörjt in ansiktet och efter att ha sköljt dom (det gjorde jag kanske efter ca 5 min) så är dom så OERHÖRT lena att jag liksom gnider dom mot varandra när jag får chansen? mm

Men ansiktet då: Jo, alltså det första jag märkte i spegeln när jag gick ut i badrummet för att skölja av var att rödheten gått ner rejält. Jag fick en liten flush efter min middag på rätt het tomatsoppa och varm macka (crave just nu; vill äta jämt), men den hade alltså gått ner rejält (men _vem vet_ kanske hade den gjort det ändå då jag som sagt lät den ligga ett tag). Vilket fall, den gick lätt att skölja av och huden kändes verkligen återfuktad och extremt len. Jag tänker at jag kör den 2-3 gånger så ger jag en liten update om hur det känns/hur den funkar mot rosacea m.m. Men hittills känns den alltså verkligen som en utmärkt återfuktande mask, kanske framförallt anpassad för känslig hy, men jag tror den kan göra gott för alla som behöver ngt extra som lugnar och återfuktar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar