lördag 7 januari 2017

DR. Jart+ The book of masks - Soothing Hydra SolutionsFick en bok koreanska sheet-masks av några vänner till min b-day och i dag kände jag att det var dags. Jag valde Soothing Hydra Solutions som just ska sootha torr hud och skydda fuktbarriären. Känns kanske extra skönt med det är snorsnorkalla snövädret, vackert och ljust men lite ansträngande. Tanken med sheet masks är ju att porerna verkligen ska få all möjlighet i världen att absorbera innehållet i masken och när det gäller fukt känns detta liksom lite extra härligt.

Måste lägga till att min hud faktiskt egentligen inte alls är torr just nu och det kan jag verkligen tacka mina produkter för för förr i tiden var jag alltid jätte yttorr typ jämt. Minns hur sminket liksom skorrade och hade sig :/
Efter rengöring smackade jag på den. Blev lite ojämt för passade inte mitt ansikte helt hundra, men rätt bekväm ändå: sitter där den sitter. La upp bild på instagram. (Obs. askul att jag kom på att jag har en vas m liten odjuret-ros ca 25 cm från mig utan att jag tänkte på det). Och nu tänkte jag lägga mig och vila med masken återstående ca 10 min (ska vara på 10-20 min).

[10 min senare]

Okej så huden känns väldigt återfuktad. Väldigt generöst med serum i masken måste jag säga för när jag tog av maskdelen var den (25 min senare) fortfarande helt indränkt så kunde inte help my self att smörja in hele kroppen med det, hehe mm. Masken ska inte tvättas av efteråt utan resterande serum ska smörjas in. Läste en asdum recension på sephora.com där ngn skrev att masken var bra men omöjlig att orka ha på sig mer än 10 min för att vederbörande blev så hungrig av att den luktade så mkt italiensk mat - asså ja, den luktar milt av typ timjan men inte så att det vattnades i munnen direkt utan mer tvål-timjan?? Folk e kul ibland.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar