onsdag 25 januari 2017

Mvh planetenVäldigt svårtolkad min här ovan om jag får säga. Typ tvångsfotografering av nöjd blivande förälder?Det är verkligen en sån himla "snart är det dags" stämning här som är rätt svårtyglad men jag känner att vi är beredda. Och återigen vill jag tipsa om boken Föda utan rädsla av Susanna Heli (+att komplettera med Föda utan rädsla-yoga via egen tid om du kan penga-prioritera det). 70-talet hade sin profylax, 2010-tal har Föda utan rädsla. Det är ju mer åt mindfullness/yoga/meditation-hållet och om en går igång iaf lite på sånt, kan det ca inte gå fel. Boken finns även att låna på biblioteket.

På detta har jag beställt nya hudrengöringsprodukter (hehe det var dags). Fick ett extremgeneröst presentkort på Skincity och har länge velat testa Exuviance:
Gillar ju verkligen min Clinique Redness solutions cleanser men har någon idé om att jag inte Riktigt blir helt ren av den? Den är ju fantastiskt len och mjuk mot huden och känns som flytande silke, men kanske att dess rengörande effekt inte riktigt håller för smink? Och många fellow rosacea-ppl svär ju på Exuv så det känns kul att testa iaf!! Update kommer framöver. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar