onsdag 22 mars 2017

Hudvårds-update!Sedan bby har jag ju haft ca noll tid att kolla in hudvård och då jag för några inlägg sedan skrev om att jag skulle sluta med min vanliga life saver till dagkräm K-ceutic kan det vara av intresse med lite update. Jag körde först utan dagkräm och enbart serum för att jag inte hade tid att fixa något substitut men nu när solen kommit fram igen har jag så smått börjat med k-ceutic igen. Rådslog med olika personer mer eller mindre insatta i hudvård och då k inte har cykliska tidigt i ingredienslistan så väljer jag ju att fortsätta med den på dagarna.. det är ju små mängder vi snackar om här så nog får flaskan ta slut tänker jag... märkte direkt att huden blev mkt bättre av den också ååå att den ska vara så bra när den innehåller skit.

 Hittade prover på Avenés Cold cream på barnavårdscentralen (hehe) så började köra den på kvällen och tycker det känts bra så köpte stor. Typ aldrig haft fetare nattkräm men det verkar min hud verkligen gilla. Dock innehåller den jäveln paraben vilket jag såg efter inköp, men då en av de som gåtts ut med att vara en safe variant methylparaben... känns inte hundra som sagt men kör på den tillsvidare.

Är fortfarande sugen på de här mjölksyrebakterieprodukterns från Esse sensitive dock.. någon på Beauty and bullshitgruppen hade till och med tipsat om dom då de funkat så fint på hennes rosacea (aldrig bättre) så nog rör det sig ditåt!

Hade ju även de här nyinköpta Exuviancerengöringsprodukterna (puh) dom jag börjat använda i all hast när det andra tog slut. Inget cyklo i dom men gentle cleansig cream innehåller dimethicone vilket gör den helt overkligt slippery?? Onödigt slippery faktiskt så det känns som att de hade kunnat skippa silikonerna här alltså... Tonern verkar helt safe från detta dock. Men jag har kört båda och de har känts riktig bra. Bättre än clinique redness relief som jag kört så stenhårt på! Pha:n (exfolierar milt och mjukgör) verkar funka perfekt typ och jag gillar dofterna massor. Brukar annars inte vara fan av doft i hudvård men dessa känns så mysiga liksom som pastellig my little pony-plast, mmm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar